Utbildningserbjudande

Hur du blir mer produktiv i dina BI-projekt

  

 

AGIL INTRODUKTION - Se nyttan med det agila

Vill du bli mer produktiv i dina Business Intelligence projekt, förkorta ledtider och bli flexibel och lättare anpassa till nya krav? Då är denna kurs för dig och dina anställda. Kursen ger dig en förståelse för processen och insikt om hur du kan uppdatera ditt arbetssätt för att lyckas med Scrum. Du får bl.a.svar på frågor som:


  • Vad innebär det att arbeta agilt
  • Varför fungerar det agila-arbetssättet
  • Vad är Scrum och Kanban
  • Hur ser Scrum processen ut
  • Viktiga roller måste finnas för att du ska lyckas med Scrum
  • Hur reducerar du risker i projekt
  • Hur hanterar du ständiga föränderliga krav och prioriteringar
  • Hur kapar du dina ledtider


MÅLGRUPP

Utbildningen riktar sig främst till dig som är BI-mangers systemägare eller ingår i ett utvecklingsteam och som vill förstå hur de kan nyttja det agila tankesättet för att bli effektivare i sitt dagliga utvecklingsarbete.


UTBILDNINGENS LÄNGD

Kursen genomförs på plats hos er och under 3h under en och samma dag.


SNABBHETSPREMIE

Kursen är gratis förutsatt att intresseanmälan har skickats in innan 5/10 - 2015

Gör så här för att ta del av ditt erbjudande:


  1. Fyll i Namn, Email och Antal deltagare i intresseanmälan
  2. Klicka på klicka på anmälan

Observera att det är ett tidsbegränsat erbjudande!
INTRESSEANMÄLAN

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade