Hur vi tänker

Hur vi tänker

  

 

Kring vårt uppdrag hos kund


Ingenting är omöjligt. Därför tror vi stenhårt på våra kunders möjligheter att lyckas i det de tar sig för. För att åstadkomma det omöjliga men också mindre utmanande aktiviteter inom Business Intelligence kan det dock krävas stöd från resurser som varit med förr och som vet vilka fallgroparna kan tänkas vara. Framförallt tror vi på en öppen och kontinuerlig dialog i processen mot målet, vilka de än må vara.


Självklart ska våra kunders mål vara våra mål när det kommer till lösningar och leveranser. Om det innebär att vi med vår erfarenhet behöver föreslå en annan väg mot målet än tänkt, så är det vår plikt att göra det. Det innebär att ha ett proaktivt ställningstagande i de projekt vi arbetar i och förutse det oförutsägbara för att säkerställa maximal ROI och affärsnytta. 


Kring vår personal


Det ska vara kul och utvecklande att arbeta hos oss. Vad det innebär för var och en av våra anställda varierar väldigt, i allt från att dyka ner i den senaste tekniken i några av de applikationer vi arbetar med, till att styra projekt som utvecklar framtidens informationslösningar som ger våra kunders konsumenter makten över sina inköp.


Vi vet att våra anställda mår som bäst när de får utvecklas i takt med nya spännande uppdrag hos våra kunder. Att utvecklas kan betyda många saker och vi är övertygade om att det betyder mer än att bara fokusera på att bli bättre och bättre på ett område, en applikation, en metodik eller en typ av lösningar. Vi satsar självklart på att våra specialister ska få vidareutvecklas inom sina respektive områden, men vi arbetar också på att skapa en bred kompetens eftersom erfarenhet visar på att det är just bredden som gör att spetskompetensen verkligen kommer till sin rätt hos våra kunder.

 

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade