Projektledare

Drivna Agila Projetledare sökes

  

Nytänkande Scrum Masters och agila projekltedare

 

"Du är rätt för oss!" 

 

Just nu eftersöks vassa hjärnor med varma hjärtan som ser möjligheter där andra ser problem

Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person så eftersöks kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Kravet är att du ska vara en projektledare och gärna med en teknisk bakgrund och arbetat några år.

 

Vill du styra din kompetensutvecking, ansvara för viktiga kunder och ha stor inverkan på företaget, då är det här en utmaning för dig.

 

Mindbase, brinner inte bara för att göra fantastiska lösningar utan vill även ha roligt i genomförandet också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har bolaget några stora fördelar… 

 

 Tycker du att det låter intressant och utmanande! kontakta Dilba Demirbag så kommer hon att berätta mer.

 

 

 

 

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade