Vad vi gör

Vad vi gör

  

Mindbase består av specialister inom Agile business intelligence som har tagit flera organisationer från en traditionell BI projektstyrning till ett agilt. Vi skapar flexibilitet, ökar produktiviteten och kontinuerliga projektleveranser med högt affärsvärde. Mindbase agerar inom alla delar inom Business Intelligence och dess tekniska plattformar, rör oss vant mellan verksamhet och it. Genom agila metoder och agile Business Intelligence lyckas vi skapa en strukturerad och engagerande utvecklingsprocess som både är individ och teambyggande, där verksamhet och IT är i gott samarbete. 


Mindbase tror på individers och organisationers förmåga att tänka utanför ramarna och uträtta underverk. Vi tar oss an alla våra uppdrag med inspiration, innovationsförmåga och stor energi. Oavsätt vad du behöver så är vår filosofi enkel – ju närmare vi jobbar varandra, desto bättre kan vi förstå dina problem. Tillsammans identifierar, utvecklar och skapar vi rätt förändringar för att nå lönsamma lösningar och tillväxtmöjligheter. 


Vårt mål är att skapa bestående förbättringar så att det värde vi tillför har förståtts och övertagits av dig. Vi gör det genom att erbjuda dig våra experters kompetens och erfarenheter. 

  

Mindbase erbjuder följande konsulterbjudanden:

Business Intelligence

Roller –

 

Interim BI-Manager

Certifierade Agila Projektledare

Certifierade Scrum Masters

Certifierade Product Owners

Certifierade Kravanalytiker

BI-specialist

Agile CoachData Warehouse

Roller –

 

Certifierade Agila Projektledare

Certifierade Scrum Masters

Certifierade Product Owners

Certifierade Kravanalytiker

Agile Coach

Data Integration

Roller –

 

Certifierade Agila Projektledare

Certifierade Scrum Masters

Certifierade Kravanalytiker

Agile Coach

Business Management/ Analytics

Roller –

 

Change management

Certifierade Kravanalytiker

Affärsanalytiker

Agile Coach

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade