Vad vi vet

Vad vi vet

  

Vi på Mindbase är övertygade om att det krävs mer än bara bra teknik för att lyckas med lösningar inom Business Intelligence. Även om tekniken ofta är det som märks mest, gör störst intryck och skapar mest diskussioner på ett företag, vet vi att det är viktigt att ha andra komponenter i beaktande också. Riktigt bra beslutsstödslösningar kräver ett balanserat samspel mellan tre olika komponenter; den teknologi som en organisation har tillgång till, dels organisationen och dess processer i sig som teknologin är implementerad i, samt medarbetarna som arbetar i processerna och med teknologin.

 

Erfarenhet har visat att det inte spelar så stor roll om ett företag har implementerat en informationslösning av absolut senaste snitt, om inte företagets arbetssätt stödjer nyttjandet av lösningen och om inte medarbetarna är införstådda i lösningens syfte och hur man arbetar med den. ​Det här kan kanske tyckas självklart men världen är tyvärr full av Business Intelligence projekt där dålig balans mellan teknologi, organisation och människa har lett till misslyckade lösningar, utebliven  ROI och missade affärsmöjligheter.

 

Vi på Mindbase hjälper er gärna att se över era förutsättningar för att lyckas med lösningar inom Business Intelligence och vad ni kan behöva tänka på för att den ska bli  precis så bra som ni förväntar er.


Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar för att hitta balansen mellan teknik, organisation och människa för att skapa framtidens informationslösningar genom Agile Business Intelligence.

  

 

 

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade