Vilka vi är

Vilka vi är

  

 

Mindbase består av ett alltjämt stigande antal ambitiösa och kompetenta konsulter med stort intresse för sina respektive kompetensområden. Vi har lång och gedigen erfarenhet av olika typer av projekt inom Business Intellignece, på såväl verksamhetssidan som inom IT-avdelningen. Alla våra konsulter har minst ett specialistområde där de besitter djup kunskap i kombination med lång erfarenhet. För att vara till största nytta i projekten hos våra kunder, har våra konsulter alltid bredd i sin kompetens, ofta inom flera områden relaterade till sina respektive specialistområden. Fokus är alltid att få människa, teknik och organisation i samspel för att skapa den bästa lösningen för er organisation.


Vill du höra mer av vad vi har att erbjuda som specialister inom Business Intelligence, eller är intresserad av att höra hur det är att arbeta hos oss får du mer än gärna höra av dig.

  


"Förmåga att se helhet & affärsnytta på ett unikt sätt.


Fastnar inte i detaljer utan ser till att projekt genomförs"


- Fredric Knutson, Chef Försäljningsspecialister ICA Sverige ABKunden gillar

Vi har alltid som mål att jobba nära dig som kund, hålla en personlig service och uppnå affärsnytta för din organisation och i dina Business Intelligence satsningar.

 

Vi gör det möjligt för dig att prata direkt med våra kunder om våra tjänster. Det här är ett sätt för oss att visa att vi är trygga i det vi gör men främst ett sätt för oss att skapa en trygghet för dig innan du väljer oss som partner.

 

Kontakta oss gärna för fler referenser


 

Kontakt


Bli en av oss

Vi letar alltid efter duktiga, motiverade personer med förmåga och drivkraft att göra de bästa möjliga för kund. Oavsett om du är en stämningsskapare eller en senior person med tjugo års erfarenhet så vill vi ha kreativa, engagerade, intressanta människor som inte är rädda för att tänka nytt, älskar utmaningar och som vet att de kan göra stor affärsnytta för kund. Det krav vi har är att du ska ha en teknisk bakgrund och ha senior erfarenhet. Mindbase grundprinciper kan forumelras som "hos oss frågar du inte om lov, du frågar istället om råd".


På Mindbase, brinner vi inte bara för att göra fantastiska lösningar vi vill ha roligt när vi gör det också! Förutom att skapa en rolig och utvecklande arbetsmiljö, har vi några stora fördelar… Nu söker vi agila projektledare och Scrum Masters så klicka på kontakt nedan, fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder Peter in dig på en trevlig frukost och berättar mer.


Kontakt

  

  

Upphovsrätt © Mindbase AB. Alla Rättigheter Reserverade